Morgenseminar: Dræber du publikum med PowerPoint?

Få opskriften på den perfekte præsentations-cocktail til morgenseminar med Kristian Koch hos Mediaworkers torsdag d. 16. marts.

Den farlige cocktail

Kender du situationen? Du oplever en fantastisk foredragsholder, som desværre bruger en forfærdelig PowerPoint. Eller en elendig foredragsholder med glimrende slides?

I begge tilfælde er der tale om en livsfarlig cocktail, som skader hele formålet med en præsentation: At overbevise publikum om en idé, et produkt eller et koncepts fortræffeligheder.

Kristian Koch

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som både hjælper erhvervsfolk og musikere i at formidle troværdige og fængende budskaber. Kristian holder foredrag for erhvervslivet omkring kropssprog og menneskers bevidste og ubevidste signaler og coacher i forbindelse med interne og eksterne præsentationer.

Kristian Koch har skrevet bogen: Ud Over Scenekanten. Har en Diplom fra ITU (IT Universitetet) med speciale i kommunikation med visuelle hjælpemidler. Hans ekspertise bygger på en baggrund som skuespiller og over 12 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Læs mere om Kristian Koch på presentationskills.dk

Lær at sammensætte den perfekte præsentation

På morgenseminaret torsdag d. 16. marts kl. 9-11 får du inspiration til bedre præsentationer i selskab med Kristian Koch, som giver dig konkrete værktøjer i et inspirende og underholdende sprog.

Den perfekte præsentations-cocktail har to ingredienser, og det er aldrig nok kun at mestre den ene.


Ingrediens nr. 1: Dig!

På seminaret vil Kristian Koch derefter gennemgåe de klassiske fejl, mange laver, når de skal lave en præsentation. Disse små fejl er ofte dét, der fjerner fokus fra budskabet, og får taleren til at fremstå uprofessionel og værst af alt utroværdig. Det kan være alt, lige fra hvordan man står med kroppen, til hvordan man bruger stemmen, og hvordan man fanger lytterens interesse eller mangel på samme. 

Ingrediens nr. 2: PowerPoint!

Kristian fortæller om de fem PowerPoint-genrer og kommer med en bred vifte af eksempler på kluntet, humoristisk, velfungerende og fantastisk brug af PowerPoint. Du får gode råd om brugen af PowerPoint ved at fokusere på de rigtige værktøjer, så dét at lave en god og effektiv PowerPoint bliver en leg.

Efter foredraget vil du være meget mere bevidst om, hvad der gør dig mere troværdig som taler.

Program

Kl. 08.30 - 09.00   Velkomst og indskrivning m. kaffe og croissant
Kl. 09.00 - 09.50   1. indlæg - Fang publikum
Kl. 09.50 - 10.00   Pause med frisk ingefærshot
Kl. 10.00 - 10.50   2. indlæg - Kropssprog og powerpoint
Kl. 10.50 - 11.00   Afrunding og spørgsmål