Mediaworkers er blevet HubSpot partner

HubSpot forener og optimerer alle dine marketing tiltag og lader dig styre al markedsføring fra ét og samme system.

Vi er stolte over at kunne fortælle, at Mediaworkers er blevet HubSpot partner

Med partnerskabet opnår vi optimale forudsætninger for at kunne levere endnu bedre markedsførings-løsninger til danske virksomheder. Løsninger, som sætter kunden i centrum gennem det gode content og skaber værdi på bundlinjen.

 

Hvad er HubSpot?

HubSpot er en online platform, som er udviklet til at hjælpe virksomheder og organisationer med at skabe de bedste betingelser for deres Inbound Marketing. Det handler om at tiltrække kunder til hjemmesiden, konvertere leads og lukke salg, og her er systemet markedsledene med over 21.000 store og små kunder fordelt over hele verden.

HubSpot tilbyder et intuitivt og brugervenligt system, der forener og optimerer alle jeres marketing tiltag. Kort sagt betyder det, at I kan styre jeres markedsføring fra ét og samme system, hvad end jeres indsatser inkluderer SEO, SoMe, nyhedsbrev, Adwords med mere. HubSpot filosofien handler om at sætte kunden i centrum ved at benytte relevant content såsom artikler, cases og e-bøger. Sådan skaber I ikke blot kunder, men også ambassadører for jeres virksomhed. Det er pull markedsføring i sin bedste form.

Vi glæder os til at præsentere platformens mange muligheder, og hvad det kan betyde for danske virksomheder og organisationer. Du kan allerede nu downloade vores gratis begynderguide til Inbound Marketing her

Få en gennemgang af HubSpot og Inbound Marketing

Kontakt vores Inbound Marketing Specialist Jørn Brauner for en gennemgang af HubSpot. Under gennemgangen vil du få en indsigt i din virksomheds muligheder med systemet.

Tlf. 6021 9892

jb@mediaworkers.dk

Læs mere om HubSpot og mød vores certificerede medarbejdere