e-handelsløsninger til B2B og B2C Webshops - der skaber loyalitet og øget salg

Mediaworkers tilbyder webshopløsninger i uCommerce og Episerver Commerce

De bedste webshops skaber helstøbte kundeoplevelser

Ved at tage udgangspunkt i virksomhedens kunder, identitet og vision udvikler vi de mest værdifulde e-handelsløsninger for vores kunder. De bedste webshops skaber både helstøbte kundeoplevelser, styrker kundeloyaliteten og bidrager til mersalg

- Bjarke Bliksted Andersen, Projektleder

Vi laver e-handelsplatforme, der styrker din online forretning

 

Din e-handelsløsning spiller en afgørende rolle, hvis du vil have dine produkter og services ud til dine kunder og i sidste ende øge dit salg. Med en gennemtænkt og veludviklet webshop får dine kunder ensartet og meningsfulde købsoplevelser uanset om de møder dig online eller offline. En succesfuld online forretning bygger på en veludviklet digital platform, der agerer som stærk salgsplatform for dine produkter og services. Din e-handelsplatform skal tage højde for dine kunders oplevelse fra første klik til check-out. Samtidig skal det være nemt for dine medarbejdere at administrere og navigere bag din webshop.

Vi har samlet et skarpt eCommerce team, som består af de dygtigste certificerede udviklere og de mest indsigtsrige og initiativrige projektledere. De brænder for e-handel og stræber efter altid at være et skridt foran konkurrenterne. Gennem Scrum og agile arbejdsprocesser følger de dig sikkert igennem processen med øje for både timing, budget og et tilfredsstillende slutresultat.

Uanset om du er B2B eller B2C virksomhed hjælper vores team din virksomhed med strategi, design og udvikling af den rigtige e-handelsløsning. De bedste løsninger er dem, der giver mening for både kunderne på webshoppen og medarbejderne bag skærmen.

E-handelsløsninger med integration til PIM

Vi laver custom-solution webshops med fokus på integration og procesoptimering

Der er forretningsmæssige fordele ved at udvikle den helt rigtige e-handelsløsning, hvor de bagvedliggende processer og integrationer er optimalt udnyttet. Det bidrager blandt andet til mersalg, reduceret manuelt arbejde samt optimerede og ensartede processer. Processerne skal foregå digitalt og der skal være sammenhæng mellem systemerne. Det gør, at løsningen understøtter medarbejderes arbejde og samtidig giver besøgende en sammenhængende kunderejse på din webshop.

Hos Mediaworkers har vi 10 års erfaring med integration til flere forskellige typer af systemer - fx Microsoft Dynamics NAV, SAP, Sharepoint, Perfion PIM og Inriver PIM. Det betyder, at de værdifulde systemer I allerede benytter, kan integreres i jeres e-handelsløsning. Integration bidrager til optimering og strømlining af både interne og eksterne processer. Digitalisering og eventuelt automatisering af processerne bag din webshop skaber en ensartet håndtering af data. Procesoptimering bidrager derfor til hurtigere afvikling og færre fejl internt. Samtidig giver det en strømlinet kundeoplevelse, der gør kundens købsproces simpel og brugervenlig.

Sidst, men ikke mindst, rådgiver vores eCommerce team din virksomhed i valg af den rigtige platform og mobile potentialer specifikt for jeres løsning. Vores e-handelsløsninger er baseret på Episerver og Umbraco.

 

Hvordan ser din online marketing indsats ud for din webshop? 

Hvis din webshop skal findes af potentielle kunder, kommer du ikke udenom online marketing. Der er flere indsatsområder, som er vigtige.

  • Struktur og opbygning
  • Optimering af sider
  • Brugeroplevelse og design
  • Linkstruktur
  • Link building
  • Sociale medier og markedsføring
  • Overvågning

Vores online marketing team arbejder tæt sammen med eCommerce teamet om at udvikle de bedste og mest salgsfremmende e-handelsløsninger for vores kunder.

 

Vi tilbyder webshopløsninger i Episerver Commerce og uCommerce 

Episerver Commerce er en fuldt integreret nethandelsplatform fra Episerver.

uCommerce er en e-handelsløsning til Umbraco.

 

Læs om Episerver og uCommerce her: 

 

 

Overvejer du en ny e-handelsløsning?

Bjarke Bliksted Andersen

Customer Success Manager

Tlf. 77 34 70 26

bjarke@mediaworkers.dk

Kontakt

Giv din forretning et gratis digitalt servicetjek