Værdiskabende webløsninger baseret på Umbraco og EPiServer

Styrk din online performance og tilstedeværelse med en veludviklet og gennemtestet webløsning


En veludviklet og innovativ webløsning spiller en stor rolle i din online performance og tilstedeværelse. Din webløsning skal tage udgangspunkt i dine kunders digitale adfærd og forventninger til en digital platform, så din hjemmeside involverer brugeren og skaber intuitive weboplevelser. Brugervenlige websites bidrager til at styrke din virksomheds online tilstedeværelse og troværdighed.

Agil proces

Gennem agile arbejdsprocesser følger du den teknologiske udvikling af din webløsning med mulighed for at implementere ændringer og optimeringer undervejs. Den agile arbejdstilgang betyder, at din virksomhed bliver en integreret del af udviklingsprocessen og indgår i en tæt dialog med vores CMS team. Løbende ændringer og forbedringer er både en styrke i processen og bidrager til et gennemtestet og veludviklet slutprodukt.

Dedikerede specialister

Vores CMS specialister forholder sig både forretningskritisk og konstruktivt til dine ønsker, så slutresultatet bliver optimalt både for din virksomhed og de besøgende på dit website. Vores backend og frontend udviklere er dedikerede specialister med stærke tekniske kompetencer. De er passionerede omkring deres arbejde, hvilket tydeligt afspejles i de færdigudviklede webløsninger. Sammen med kompetente og initiativrige projektledere følger de dig sikkert gennem hele udviklingsprocessen.

Vi udvikler websites baseret på Episerver samt Open Source CMS Umbraco med fokus på integration og brugervenlighed

Hos Mediaworkers udvikler vi skræddersyede løsninger opbygget fra bunden baseret på .NET teknologi oven på enten Episerver CMS eller Umbraco CMS.

Vi er Episerver Solution Partner og Umbraco Partner, da vi mener at det er markedets stærkeste systemer inden for licensbaseret CMS samt Open Source baseret CMS.

Umbraco er det mest anvendte Open Source CMS-system i Danmark og udviklere fra hele verden bidrager til forbedringer i Umbraco. Det giver et minimum af licensomkostninger.

Referencer

Mediaworkers er blandt de konsulenthuse i Danmark, som har implementeret flest komplekse Episerver og Umbraco løsninger. Se eksempler på vore referencer her

Skal du have et nyt website, hjælper vi dig gerne med at udarbejde strategiske og konceptstærke løsninger, som har skarpt responsivt design og brugervenlig UX.

Nyt website eller nyt CMS?

Marie Toft Odgaard

Customer Success Manager

Marie@mediaworkers.dk

Tlf. 5386 1553

Kontakt

Giv din forretning et gratis digitalt servicetjek