En effektiv online marketing strategi skaber synlighed og loyale kunder

En effektiv online strategi er afgørende for din online marketing indsats

Online marketing handler om at skabe synlighed og værdifuld dialog med eksisterende og potentielle kunder. Selv den mest sigende og brugervenlige hjemmeside eller webshop er ikke en succes, hvis ingen ser eller taler om den.

For at dit website bliver fundet, skal du gøre en aktiv online marketing indsats. At være tilstede online er ikke alene en faktor, der skaber omsætning i forretningen. Synlighed i søgemaskinerne betyder blandt andet, at du dukker op, når kunderne søger efter dine services eller produkter. Samtidig er en effektiv strategi og målrettede aktiviteter på de rigtige sociale medier med til at skabe dialog og relevant trafik til din hjemmeside.

Mediaworkers har et specialiseret team, der kan rådgive dig om alt fra synlighed i søgemaskinerne til strategi og kreativ indholdsproduktion på de sociale medier. Vi har eksperter, der kan formidle dine services og produkter, så de rammer din målgruppe netop, hvor de er.

Vi hjælper dig blandt andet med:

Rådgivning og strategi for din online tilstedeværelse

I et rådgivningsforløb sætter vi os sammen og lærer jeres virksomhed at kende. På den måde kan vi bedst muligt agere på jeres situation og optimere jeres online forretning. Vi rådgiver og udarbejder i fællesskab en online marketing plan, som er skræddersyet til jeres virksomhed.

Kontakt os og få inspirerende viden om effektiv online markedsføring

Sonny Leach

Head of Online Marketing

sl@mediaworkers.dk

Tlf. 2514 6990

Kontakt

Giv din forretning et gratis digitalt servicetjek