Hvor vil du gerne hen med dit digitale projekt og som iværksætter?

Er du klar til at udnytte de digitale muligheder i dit iværksætterprojekt?

Det vil vi gerne hjælpe dig med!

Uanset om du sidder med en idé, du gerne vil have realiseret eller allerede er midt i udviklingen, vil vi gerne bidrage til at føre dine digitale drømme ud i livet. Gennem konkret sparring og rådgivning om dit digitale projekt, får du skabt det rigtige grundlag sammen de bedste forudsætninger for, at du får succes som iværksætter.

Vi dykker ned i din specifikke proces - uanset om det er fra første spadestik i udvikling af et koncept eller udrulning af dit færdige produkt.

Fra indledende konceptudvikling til færdigt produkt

Vil du have os med i processen fra start, undersøger vi i samarbejde dine brugeres digitale behov og ønsker, og samler forretningskritisk viden om tendenser, konkurrenter, målgrupper og produkter.

Vi arbejder iterativt med teknologi, målgruppe og forretning, og du bliver afklaret med, hvilke koncepter du kan arbejde videre med. Du får samtidig en dyb forståelse for din målgruppes behov og motivationer. Derudover vil du også kunne få indsigt i bl.a.

  • Brugerrejse-flow
  • Konkrete wireframes
  • Visuelle og tekniske prototyper
  • Estimat på teknisk implementering

Du får mulighed for en tidlig vurdering af dine ideer og koncepter, så du skaber størst mulig værdi for dine brugere og minimerer risikoen for fejlantagelser.

Når du er klar til at eksekvere dit produkt, har vi specialister inden for forskellige fagområderUanset om din idé indebærer en commerce-platform, et website, en app eller et helt fjerde digitalt produkt, får du et skræddersyet forløb til dit projekt samt dine behov og ønsker.

 

 

Vi hjælper iværksættere med at se og udnytte de digitale muligheder

Hos Mediaworkers er vi en flok tidligere og nuværende iværksættere, der tripper for at få lov til at bidrage til projekter og ildsjæle i den digitale iværksætterverden. Vi har tilsammen flere års erfaring med digitalt iværksætteri både i form af egne digitale iværksætterprojekter, men også digitale projekter, som vi har udviklet i samarbejde med iværksættere.

Vi har kompetencerne til og forståelsen for at kombinere innovation og de muligheder, som digitaliseringen skaber. Der er nemlig uendelig mange muligheder for digitale iværksættere som dig. Det gælder bare om at bruge mulighederne til at skabe nytænkende digitale produkter.

Hvis du vil have selskab på din rejse, så kom op forbi Søndergade til en kop kaffe og en snak. 

Har du brug for sparring og rådgivning?

Henrik Sejer Gelineck Berg

CEO

+45 2033 1522

hsgb@mediaworkers.dk

Kontakt