Fremtidssikret websystem til Vesthimmerlands Kommune

Mobile first og markante besparelser.

Fremtidssikrede responsiv løsning af høj kvalitet

I Vesthimmerlands Kommune kan du få stillet din appetit på muslinger i muslinge-byen Løgstør. Hvis du vil gå tilbage i tiden, kan du besøge stenalderen i Ertebølle eller vikingerne på Aggersborg.

Her i nutiden kan du klikke dig ind på vesthimmerland.dk, der er opbygget i en OpenPublic Web-løsning fra Mediaworkers, der er baseret på open source-systemet Umbraco. Mediaworkers har stået for udvikling og implementering af både nyt hovedsite, subsites og intranet.

 

Med valget af Mediaworkers og deres OpenPublic Web platform har vi fået et nyt hovedsite og en masse subsites af høj kvalitet, der er fremtidssikrede gennem responsivt design og derfor imødekommer Mobile First tankegangen. Systemet er utroligt let at bruge for vores mange redaktører, hvilket har givet os en markant intern ressourcebesparelse ift. webarbejdet.


Maiken Mouritsen, Kommunikationsmedarbejder, Vesthimmerlands Kommune
 

Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside er i responsive web design.

Besøg Vesthimmerlands nye responsive løsning

Automatisk mobilt design

Alle websites, du opbygger i OpenPublic Web, er automatisk udformet i responsive web design. Det betyder, at brugerne kan tage websitet med i lommen. Det ser lige godt ud, uanset om det bliver vist på en smartphone eller på en stor computerskærm på skrivebordet.

Markedets bedste søgefunktion

Vesthimmerlands Kommune sætter pris på de ekstra funktioner, de som kunde vælger til. En af mulighederne er OpenPublic Search. Det er markedets stærkeste søgemotor og er Mediaworkers’ eget specialudviklede søgemodul baseret på open source-søgemotoren Lucene. Det avancerede søgemodul giver mulighed for at prioritere og berige søgeresultater direkte i CMS’et. Herudover vises søgestatistik direkte på de enkelte sider, så redaktørerne nemmere kan optimere søgedata.

 

Vi har allerede sparet, og kommer til at spare, en del penge i fremtiden i kraft af, at samarbejdet med Mediaworkers har gjort det synligt og muligt at udskifte - og i nogle tilfælde helt fravælge - eksterne systemer såsom Enterprise Search fra Siteimprove og KMD’s Selvbetjeningsportal. 


Maiken Mouritsen, Kommunikationsmedarbejder, Vesthimmerlands Kommune

Vil du høre mere om OpenPublic Web

Marie Toft Odgaard

Customer Success Manager

marie@mediaworkers.dk

Tlf: 5386 1553

 

Kontakt

Læs mere om OpenPublic Web og hvorfor platformen kan være løsningen for din organisation