Kosan Crisplant

Umbraco-løsning forbedret gennem godt samarbejde.

Introduktion

Kosan Crisplant er verdens førende leverandør af udstyr, løsninger og service til gasindustrien. De har valgt Mediaworkers som deres nye samarbejdspartner for at forbedre kommunikationen med kunderne på nettet. Første fase af samarbejdet har ført til en række nye funktioner for både kunder og redaktørerne i virksomhedens Umbraco-løsning.

Kosan Crisplant ønskede at opgradere deres eksisterende løsning til den nyeste version af Umbraco. En række fejl skulle rettes, og de ønskede blandt andet at forbedre visningen på mobile enheder og kunne oprette flere sites i samme Umbraco-løsning.

Gode erfaringer

Kosan Crisplant er i forvejen glade for deres intranetløsning, Colibo®, fra Mediaworkers. Virksomheden havde gode erfaringer med den måde, Mediaworkers griber tingene an på. Derfor var de trygge ved at også at indlede et samarbejde med Mediaworkers om deres webløsning.

"Vi valgte Mediaworkers til at arbejde med vores web, fordi vi i forvejen havde positive oplevelser med deres intranetløsning Colibo. De er professionelle hele vejen rundt og overholder alle aftaler. Økonomien er gennemskuelig. Undervejs har vi også fået tips til nye forbedringer, som vi ikke selv havde tænkt på. Et meget givende samarbejde."


Kaj Søholm Lehmkuhl

Webmaster & Digital Media Coordinator, Corporate Communications

Agil tankegang

Samarbejdet med Kosan Crisplant er et eksempel på Mediaworkers’ agile måde at arbejde på. Kernen i agil tankegang er, at man opnår de bedste resultater og størst tilfredshed hos kunden, hvis man løbende justerer aftaler og mål undervejs i udviklingsprocessen. Nogle gange kan man høste uforudsete lavt hængende frugter undervejs. Det kræver tæt samarbejde og åben kommunikation mellem kunde og leverandør.

 

Mediaworkers er specialister i Umbraco

Kosan Crisplant er kun en af Mediaworkers mange tilfredse Umbraco-kunder. Vi har specialiseret os i den populære open-sourceplatform, som vi benytter til både vores standardsystemer – OpenPublic og Colibo – og til specialudviklede løsninger til kundernes specifikke behov.

Kontakt Mediaworkers om Umbraco

Marie Toft Odgaard

Customer Success Manager

marie@mediaworkers.dk

Tlf: 7734 7016

Kontakt