Revitaliseret e-handelsløsning med fokus på sundhed og salg

Saftpressere og slowjuicere suser over den virtuelle disk hos juice-eksperten Mads Bos webshop High on Life. Mediaworkers står bag den tekniske e-commerce platform, der styrker den online tilstedeværelse.

Forbedret e-commerce platform skal skabe vækst

Den kendte juice-guru Mads Bo har ikke kun inspireret tusindvis af mennesker til et sundere og mere energifyldt liv med smoothies og friskpresset juice. Han står også bag webshoppen highonlife.dk, som sælger et bredt udvalg af sundhedsfremmende produkter.

High On Life kom til Mediaworkers med en e-handelsløsning, der krævede en opdatering og en videreudvikling. For at styrke High on Life’s fremadrettede digitale forretning var der behov for en mere intuitiv og visuel digital platform. High on Life havde et ønske om at få en innovativ og funktionel webshop, der kunne bidrage til et øget salg på sigt og give virksomheden en styrket position på markedet. Et marked, hvor konkurrencen er benhård.

NopCommerce webshop sikrer effektivt salg

Den digitale platform er bygget på Umbraco med NopCommerce, som er en open source e-commerce løsning udviklet i ASP.NET med en MS SQL backend database. Den populære NopCommerce er sikker, skalerbar og giver mulighed for løbende udvidelse. Samtidig er der omfattende features som indbygget indkøbskurv, varekatalog, kreditkort betaling samt udregning af leveringsomkostninger.

Lynhurtig load af sider

Tre sekunder! Det er den maksimale tid et website på bruge på at loade. Ellers forlader kunden butikken, uden at handle. Webshoppen hos High On Life er særligt kendetegnet ved en frontend, som loader hele siden på én gang, første gang man besøger siden. Det betyder en lynhurtig visning af de enkelte sider, selv med helt store billeder og filer

Optimal brugeroplevelse øger salgspotentialet

Den nye webløsning har givet High on Life en mere værdiskabende Commerce platform, hvor det visuelle står i klar relation til content på websitet. Platformen har en struktur, der hurtigt skaber et overblik for brugeren, hvilket gør navigationen på websitet bedre.

Besøg den sunde webbutik High on Life og shop løs blandt et væld af lækre produkter eller få masser af grønne sunhedstips.

Se løsningen

Boost dit online salg med en ny e-handelsløsning

Henrik Sejer Gelineck Berg

Adm. direktør

hsgb@mediaworkers.dk

Tlf. 2033 1522

 

Kontakt