Gribskovs hjemmeside i OpenPublic® Web-løsning

Velafprøvet og prismæssigt attraktiv.

Introduktion

Gribskov Kommune rummer Danmarks fjerdestørste skov og en perlerække af hyggelige kystbyer på den nordsjællandske kyst.

Kommunen valgte at blive en del af OpenPublic Web-fællesskabet i 2015 og lancerede deres hjemmeside bygget i Mediaworkers’ system i starten af 2016. OpenPublic® Web er baseret på open source-systemet Umbraco. Ved valget af OpenPublic Web, lagde Gribskov især vægt på, at systemet allerede var afprøvet af andre kommuner, er til at betale og at der er et udviklingsfællesskab omkring løsningen. 

Velafprøvet, prismæssigt attraktiv og med mulighed for sparring

Vi har i Gribskov valgt en webløsning fra Mediaworkers, fordi vi ønskede et system og en erfaring, som i kommunal sammenhæng var velafprøvet og prismæssig attraktiv. Med løsningen forventer vi at skabe en brugeroplevelse, som ikke bare står på skuldrene af de øvrige kommuners hjemmesider, men som tager det næste skridt i udviklingen. Vi får den samlede sum af Mediaworkers erfaring at bygge på, og kan oven i lægge vores egne ønsker og idéer til forbedringer. Samtidig er det værdifuldt for os at få adgang til løbende sparring, support og udvikling i samarbejde med andre kommuner, som baserer sig på samme system

- Rasmus Lindboe, Kommunikationschef, Gribskov

Udviklingspulje

Via udviklingspuljen for OpenPublic får deltagerne i fællesskabet et økonomisk fundament til løbende opdatering og udvikling af systemet. Midlerne er øremærkede til videreførelse og udbredelse af allerede eksisterende features og initiativer samt til udvikling af nye features på tværs af kommunernes interesser og behov.

Hvis en kommune har særlige ønsker til specifikke features, kan den få store gevinster ved samarbejdet med de øvrige kommuner i udviklingsfællesskabet, som kan vælge at løfte omkostningerne sammen. Mediaworkers tager sig kun betalt én gang – så jo flere, der er med i samarbejdet, desto mere sparer den enkelte kommune.

OpenPublic® Web - læs mere:

Gribskov Kommunes OpenPublic-løsning.

Se Gribskovs løsning:

KONTAKT OM OPENPUBLIC WEB

Marie Toft Odgaard

Customer Success Manager

marie@mediaworkers.dk

Tlf: 5386 1553

 

Kontakt