DS Smith

Avanceret B2B e-handelsløsning til DS Smith baseret på EPiServer Commerce med SAP-integration

Introduktion

BtB nethandel er støt stigende. Derfor er det vigtigt for virksomheder, der har onlinesalg, at have en e-handelsløsning, der er veludviklet og opbygget på én gennemtænkt digital platform – med det helt rette visuelle udtryk, god UX og ikke mindst en stærk integration til de bagvedliggende tekniske elementer.


DS Smith er en af Europas førende producenter af genanvendelige, kundespecifikke emballager til forbrugsgoder. De arbejder ud fra et internationalt mindset, men agerer også på lokalt niveau – DS Smith har en forretningsstrategi, hvor de kan være tilstede på både globalt og lokalt plan. Med en værktøjskasse fuld af ekspertise kan DS Smiths kunder forvente et højt serviceniveau og deres nye veludviklede webshop understreger kun den stærke forretningsstrategi.

 

Mediaworkers har ikke alene skabt en løsning, der kan øge vores omsætning på e-handel. De har også udarbejdet en løsning, der giver en moderne og tidssvarende kundeoplevelse på tværs af desktop, tablet og mobile enheder 

- Jan Nielsen, Head of Sales Development, DS Smith

 

Udfordringen

Nye tekniske funktioner og værktøjer stiller nogle helt andre krav til virksomhedernes websites og e-handelsløsninger. Det er vigtigt at have en digital platform, der lige tager din virksomheds webløsning et niveau op over dine konkurrenters. Hvis man vil være den virksomhed, der vinder på markedet, så er man nødt til at have en mere effektiv e-handelsløsning end konkurrenterne.

DS Smith kom til Mediaworkers med et færdigudviklet design, men manglede en endelig samarbejdspartner til udviklingen af deres EPiServer Commerce løsning. DS Smith havde et ønske om at få en ny B2B E-handelsløsning, der også kunne bidrage til et øget salg på sigt. Tidsplanen for udviklingen af den DS Smiths nye webshop var stram, og begge parter var derfor fra start indstillet på, at udviklingsforløbet ville blive intenst og tidskrævende. Der var ikke plads til at træde alt for meget ved siden igennem udviklingsprocessen.

Løsningen

Enkelt og funktionelt var nogle af nøgleordene bag DS Smiths nye e-handelsløsning. Mediaworkers har udviklet en e-handelsløsning til DS Smith, der har styrket virksomhedens position inden for deres felt og som i høj grad styrker virksomhedens online tilstedeværelse. Mediaworkers har været DS Smiths strategiske sparringspartner igennem hele forløbet og resultatet er en gennemarbejdet Commerce-løsning med stærke redaktørværktøjer til at udarbejde indhold på sitet, der kan bruges i samspil med selve Commerce-platformen.

DS Smith har helt fra begyndelsen af processen haft en overordnet strategisk handleplan for hele E-handelsløsningen. De havde nogle krav og nogle forventninger til deres nye e-handelsløsning, som ikke kun handlede om salg, websitet skulle også kommunikere virksomhedens identitet visuelt. DS Smith har med deres nye e-handelsløsning derfor ikke alene fået en ny og tidssvarende webløsning, virksomheden har også fået en digital platform, der kan fungere som kommunikationsplatform til deres kunder og som et internt værktøj til deres sælgere og kundeservice afdeling. E-handelsløsningen har et strømlinet og brugervenligt design, der giver brugeren en digital platform med styrkende funktioner, der samtidigt åbner op for hele nye digitale muligheder, og som skaber et bedre overblik.  

DS Smiths nye danske e-handelsløsning understøtter samtidig virksomhedens fremadrettede målsætninger. Platformen er værdiskabende for DS Smith, da løsningen har givet DS Smiths webshop et mere professionelt og overskueligt visuelt udtryk på en online platform, hvilket understreger virksomhedens bestræbelse på at være tilstede online på en nye måde. E-handelsløsningen har en stærk integration til SAP ERP-systemet, hvilket hele vejen igennem processen har været en vigtig faktor for DS Smith.

Vi ser frem til næste step i samarbejdet og forventer en væsentlig forbedring af vores forretning og salgsproces, som følge af vores nye løsning fra Mediaworkers 

- Jan Nielsen, Head of Sales Development, DS Smith

Se løsningen

Resultater

DS Smith har med deres nye webshop fået en ny, effektiv og funktionel e-handelsplatform, der kan styrke virksomhedens størrelse og samtidig bidrage til i højere grad at nå virksomhedens fremadrettede målsætninger inden for salg.

Mediaworkers og DS Smith har allerede fastsat fremadrettede række self-service værktøjer, der kan hjælpe deres storkunder med at få overblik over deres eget produktkatalog.

Vil du vide mere om e-commerce?

Bjarke Bliksted Andersen

Customer Success Manager

bjarke@mediaworkers.dk

Tlf: 7734 7026

KONTAKT