Blog

Vi deler gerne ud af vores viden


  • Alle
  • CMS
  • E-Commerce
  • Intranet
  • Koncept og UX
  • Online Marketing
  • PIM
  • Sociale Medier
  • Webløsninger

Har du styr på dit produktdata?

Product Information Management er en central løsning til opbevaring og distribution af produktdata.

Læs mere

Vejen til det gode kommunale tilflyttersite

Sådan sikrer du et vækstskabende tilflyttersite.

Læs mere

Servicedesign i kommunen

Sådan skaber I bedre digital borgerservice.

Læs mere

Kommunerne skal skabe en bedre brugeroplevelse med servicedesign

Kommunale websites skal designes med udgangspunkt i brugerne. Det skaber en langt bedre serviceoplevelse og frigør ressourcer hos kommunen.

Læs mere

Er din hjemmeside klar til Google Mobile-first indexing?

Google begynder nu at prioritere din mobilside højest, når din hjemmeside rangeres. Er din forretning klar?

Læs mere

Disruption i digitalbureauer?

Husker digitale bureauer at kigge indad? Er de opmærksomme på de nye teknologiske platforme, der strømmer frem og kan overhale bureauerne indenom, hvis de ikke er opmærksomme?

Læs mere

Hvorfor er det smart at vide, hvad du skal bygge, før du bygger det?

Få svaret på hvorfor User Experience og konceptudvikling er vigtigt

Læs mere

FREDAGSFEED #3

Læs om poopocalypse (robotstøvsuger + kæledyr), disruption af egen virksomhed, world wide web-faderens nye projekt, højere sikkerhed med kodesætninger og ny måde at vise data om fødevarer.

Læs mere

Micro moments - udnyt de afgørende øjeblikke

Micro-moments er de øjeblikke, hvor din kunde er åben for dit produkt eller din service. Smartphonen gør, at disse øjeblikke opstår oftere end nogensinde før. Bliv klar til at udnytte din virksomheds micro-moments.

Læs mere

FREDAGSFEED #2

Læs om Instagram's angreb på Snapchap med Stories, stigende brug af IoT i dansk erhvervsliv, 25-året for verdens første website og ny bot, som vil sende nyheder direkte ind i din Messenger-indbakke.

Læs mere

FREDAGSFEED #1

Hos Mediaworkers er vi altid opsøgende i at skaffe den nyeste viden indenfor vores fagligheder og det generelle digitale felt. Derfor har vi en lang række blogs vi holder os opdateret på og dagligt besøger. Her finder vi brugbar viden og inspiration til vores arbejde.

Læs mere

5 grunde til at du bør lade dig inspirere af Design Thinking og prototyping

Tør du udfordre dine antagelser om hvad den rigtige udfordring og løsning er? Hvis du gør, så bør du lade dig inspirere af design thinking.

Læs mere

Mobil e-handel på din webshop

Touch commerce og mobil e-handel betyder langt hurtigere måder for dine mobile brugere at foretage handel på dit e-handels site

Læs mere

Har I en veludviklet e-handelsstrategi?

Stigende international konkurrence og højere krav fra brugerne af de digitale shops kræver, at du har udarbejdet en stærk og gennemtænkt strategi.

Læs mere

Vil du skabe indhold der har effekt?

Har du styr på at fremstille dit digitale indhold på en værdiskabende måde, så det har den ønskede effekt hos modtageren?

Læs mere

Amazon Dash Button: Internet of things bliver håndgribelig for din BtB shop

Amazon Dash Button er et pragteksempel på, hvordan Internet of Things bliver mere og mere anvendelig - også i en B2B verden.

Læs mere

Vi shopper amok online - særligt på mobilen

Det er vigtigere end nogensinde før at tænke i mobile løsninger. Onlinehandlen er nærmest eksploderet gennem de seneste år, og den følger fortsat en opadgående kurve. Det er primært handlen på de mobile platforme, som bidrager til den konstante stigning.

Læs mere

Dark social, har du styr på hvad det er?

Mange har hørt om begrebet Dark social, men har egentlig ikke helt styr på, hvad begrebet dækker over. Få mere viden om begrebet i blogindlægget her.

Læs mere

Derfor Design Thinking & Rapid Prototyping

Virksomheder opnår en bedre og mere effektiv digital produktudvikling med Design Thinking og Rapid Prototyping.

Læs mere

Intranet med værdi på bundlinjen

Et dynamisk / socialt intranet kan give din virksomhed værdi på bundlinjen, da det kan bruges som en samarbejdsplatform, hvor medarbejderne kan bidrage til bl.a. øget produktivitet, øget salg, bedre grundlag for innovation, øget kundetilfredshed og effektiviserede arbejdsgange.

Læs mere

Fra det traditionelle intranet til den digitale arbejdsplads

Tre eksperter giver her deres mening om, hvordan fremtidens intranet ser ud, hvordan man forankrer det, og hvorfor man skal investere i det.

Læs mere

Usability og intranet

Intranettet er efterhånden blevet noget alle har og man kan derfor fristes til at tro, at det selvfølgelig er brugervenligt og designet med fokus på medarbejderne. Det er bare ikke tilfældet, der er stadigvæk et stykke vej.

Læs mere

Mobil web strategi

Den mobile digitalisering kræver et nyt mindset; platformstænkningen skal helt afskaffes. I stedet bør du overveje, hvad du vil tilbyde uafhængig af teknologi, platform og enhed.

Læs mere

Touch and User Experience

I en digital tidsalder, hvor musen er uddøende, og cursoren erstattet af pege- og tommelfinger, er det nødvendigt at tænke i nye baner i forhold til UX. HVis du også har brug for mere viden om, hvad der er er vigtigst at fokusere på så læs artiklen her.

Læs mere

Fail fast - fast forward

Vil du sikre, at din virksomhed opnår større træfsikkerhed på markedet? Så drop kravsspefikationer og overgiv dig til rapid prototyping. Læs blogindlægget her og få gode råd til hvordan du kan gøre det.

Læs mere